De 4 Mijl van Assen

Op zaterdag 15 september 2018 was de eerste editie van de ‘4 Mijl van Assen‘, als opvolger van de jaarlijkse Winkelrijk Marsdijkrun. Jeugd onder de 18 en de volwassenen liepen één grote ronde van 4 Engelse mijlen (ca. 6,4 km).

Het animo voor deze 4 Mijl was erg groot. Het maximum beschikbaar gestelde aantal startnummers van 800 werd al vergeven tijdens de voor-inschrijving. Daarna zijn er nog eens 50 startnummers bijeen geschraapt, die ook allemaal een deelnemer vonden. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde eerste editie. Het weer was geweldig, net als de sfeer. Niet alleen waren er veel lopers, er was ook veel publiek. De combi met het SWAMP-festival bleek wederom een hele goede.

Winnaar bij de heren van deze eerste editie werd Tom Hendrikse met een tijd net onder 20 minuten. De eerste plek bij de dames werd gekaapt door een Groningse: Lotte de Hosson.
Voor, tijdens en na de run is er in de media veel aandacht voor geweest. De resultaten daarvan kun je bekijken op de website van de 4 Mijl van Assen of op hun facebook-pagina.

Het succes van deze eerste keer smaakt duidelijk naar meer, dus op naar editie twee!

De 4 Mijl van Assen is over
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Onze hoofdsponsoren

Winkelrijk Mardijk
new nexus
Lidl
Broekhuis
Weijer Tuinen Assen
SKS Fysiotherapie Assen
Run2Day Assen
Colournorm Reclameproductie
Fiorini Business Consultancy
Naar de Website